Η συναυλία της Βίσση στην Αυστραλία και το στριπτίζ!

Η Άννα Βίσση ξεσήκωσε τους θαυμαστές της στην καλοκαιρινή της περιοδεία στην Αυστραλία!

Ένα απολαυστικό θέαμα πρόσφερε στους θαυμαστές της στη Μελβούρνη η απόλυτη Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, έδωσε μια μοναδική συναυλία στη Μελβούρνη, στο πλαίσιο της περιοδείας της στην  Αυστραλία, που ξεσήκωσε κυριολεκτικά το κοινό. Ένας από τους θαυμαστές της μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί της.

Να πως έχουν τα πράγματα: Όταν η Άννα Βίσση ξεκίνησε να τραγουδά το “Παρέλθόν μου”, ένας φαν της είπε πως έχει κάνει τους στίχους αυτού του τραγουδιού, τατουάζ στο σώμα του! Η διάσημη τραγουδίστρια ενθουσιάστηκε και του ζήτησε να ανέβει στη σκηνή μαζί της. Εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία και μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε κοντά της.

Η Άννα του ζήτησε να βγάλει την μπλούζα του για να δουν το τατουάζ και μιας κι αυτός ντρεπόταν… Η Ελληνίδα σταρ ανέλαβε… να τον “γδύσει”!   “Δεν σε πιστεύω” ήταν η απάντησή της και μπροστά στα έκθαμβα μάτια του κοινού έβγαλε το φανελάκι του νεαρού και όντως διαπίστωσε πως πάνω στο στήθος του ήταν χαραγμένη η μορφή της “Αννούλας”.

Αφού του έβγαλε την μπλούζα, του έδωσε το μικρόφωνο και τραγούδησαν μαζί στη σκηνή. Να τονίσουμε πως οι χορευτικές του κινήσεις εντυπωσίασαν την Άννα, που τον ακολούθησε στο χορευτικό.

Η περιοδεία της απόλυτης Ελληνίδας σταρ ολοκληρώθηκε με την συναυλία της στην Αδελαίδα την Κυριακή.Μιλώντας για τις εμφανίσεις της στην Αυστραλία η Άννα Βίσση δήλωσε: “Με εντυπωσιάζει που παιδιά δεύτερης και τρίτης γενιάς γνωρίζουν τα τραγούδια μου. Και με συγκινεί. Με εντυπωσίασε ακόμα που μου ζήτησαν να τους ερμηνεύσω και ρεμπέτικα. Και φυσικά δεν μπορούσα να τους αρνηθώ”.

Δείτε το video από τη συναυλία της Άννας Βίσση:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s