ΟΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΣΚΟΡΔΕΛΛΗ

“ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΕΛΙΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ”

Στην κατάθεσή του, το μέντιουμ αναφέρει ότι η Έλενα Σκορδέλλη ζήλευε την Ελίτα επειδή ήταν επιτυχημένη κι επειδή ο ‘Αντης Χατζηκωστής έδειχνε εύνοια έναντί της. Ζητούσε να προβεί σε ενέργειες για να κάνει τον δολοφονηθέντα υποχείριό της.

Δύο μαρτυρίες, από ένα μέντιουμ και μια μασέρ-θεραπεύτρια, εξασφάλισε η ανακριτική ομάδα που ανέλαβε τη διερεύνηση της δολοφονίας του διευθύνοντος συμβούλου του Σίγμα, ‘Αντη Χατζηκωστή, οι οποίες φανερώνουν τις έντονες φιλοδοξίες της κατηγορούμενης Έλενας Σκορδέλλη για επαγγελματική ανέλιξη και, μάλιστα, μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό τον οποίο διοικούσε ο δολοφονηθείς.

Οι εν λόγω μαρτυρίες προέκυψαν αρχές Ιουνίου και συμπεριλήφθηκαν στο φάκελο της υπόθεσης πρόσφατα στο πλαίσιο της νέας διαδικασίας παραπομπής των τεσσάρων, πλέον, κατηγορούμενων, σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει για την υπόθεση στις 25 Οκτωβρίου.

Η γυναίκα μέντιουμ φαίνεται πως γνωρίζει πολύ καλά την Έλενα Σκορδέλλη, αφού η γνωστή παρουσιάστρια την επισκεπτόταν τα τελευταία 6-7 χρόνια.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, λίγες μέρες μετά το φόνο του ‘Αντη Χατζηκωστή, επικοινώνησε με την επίσης γνωστή παρουσιάστρια του Σίγμα, Ελίτα Μιχαηλίδου, η οποία έτυχε να την φιλοξενήσει στην εκπομπή της και της ζήτησε να συναντηθούν για να της πει κάποια πράγματα τα οποία γνώριζε. Η συνάντηση διευθετήθηκε άμεσα.
Αρχικά το μέντιουμ είπε στην Ελίτα ότι
«Η Έλενα Σορδέλλη τη ζηλεύει πολύ λόγω των προγραμμάτων που κάνει, των ποσοστών ακροαματικότητας που έχει και το γεγονός ότι ο ‘Αντης της έδειχνε εύνοια, έναντι της ίδιας».

Στην ίδια συνάντηση, η γυναίκα μέντιουμ, όπως αναφέρει στην κατάθεσή της, σε κάποια από τις συναντήσεις που είχε με την Έλενα Σκορδέλλη, η τελευταία τής εξέφρασε με θυμό την επιθυμία της η Ελίτα να πεθάνει.

Αναζητούσε εύνοια

Το μέντιουμ, στη σύντομη αλλά περιεκτική κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές, αναφέρει επίσης ότι, «για να κερδίσει η Έλενα αυτό που ήθελε, μου έφερε φωτογραφίες και αποκόμματα από περιοδικά του Κώστα Χατζηκωστή και του γιου του, ‘Αντη, και μου ζήτησε να τους στείλω καλή ενέργεια κατά τρόπο ώστε να κερδίσει την εύνοιά του. Στην αρχή θεωρούσε τον Κώστα Χατζηκωστή ως πρόβλημα στην καριέρα της και μετά άλλαξε γνώμη και θεώρησε τον ‘Αντη ως εμπόδιο στην καριέρα της».

Ήθελε τον ‘Αντη υποχείριο

Μέσα από την κατάθεση του μέντιουμ προκύπτει επίσης ότι η κατηγορούμενη για το φόνο του ‘Αντη Χατζηκωστή ζητούσε από την εν λόγω μάρτυρα να προβεί, μέσω της επιστήμης της, σε ενέργειες ώστε να καταστήσει τον δολοφονηθέντα υποχείριό της. Μάλιστα, η Έλενα Σκορδέλλη φέρεται να είπε στο μέντιουμ ότι «έτσι λειτουργούν τα πράγματα στον κόσμο των μέσων μαζικής ενημέρωσης».Το μέντιουμ υποστηρίζει ότι, τα όσα αναφέρει στην κατάθεσή της, της τα είπε η Έλενα Σκορδέλλη το 2007, περίοδο κατά την οποία η κατηγορούμενη εργαζόταν στην τηλεόραση του Σίγμα.Ισχυρίζεται, επίσης, ότι στην πορεία αντιλήφθηκε ότι ήταν επικίνδυνο άτομο και σταμάτησε να απαντά στα τηλεφωνήματά της, ενώ σταμάτησε να την έχει πελάτισσα.

Η απόλυση

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών τέθηκε πρόσφατα και ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, το οποίο στάλθηκε στην Έλενα Σκορδέλλη στις 6 Μαρτίου του 2009 από γυναίκα που εμφανίζεται στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία ως μασέρ- θεραπεύτρια. Στο εν λόγω ηλεκτρονικό μήνυμα η αποστολέας εμφανίζεται ως θεραπεύτρια της Έλενας Σκορδέλλη την οποία προσπαθεί να εμψυχώσει μετά την απόλυσή της από το Σίγμα και την ανάληψη καθηκόντων στον ιδιωτικό σταθμό Plus Tv σε μια μορφή θεραπείας για ανάκτηση θετικής ενέργειας από την παρουσιάστρια. «Έλενα μου, δεν εκτιμάς τη θέση που έχεις στο Plus Τv. Μην ξεχνάς πόσο χαρούμενη ήσουν όταν σου τηλεφώνησαν. Μην ξεχνάς ότι, πριν το Plus, δεν δούλευες. Επειδή είσαι τόσο κολλημένη στο Σίγμα, δεν βλέπεις την επιτυχία και πόσο τυχερή είσαι στο Plus με δύο δικές σου εκπομπές», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η θεραπεύτρια.

Η θεραπεύτρια συμβούλεψε την Σκορδέλλη να εκτιμά αυτά που έχει παραπέμποντάς την στο «νόμο του σύμπαντος». «Όσο περισσότερο εκτιμάς και ευγνωμονείς αυτά που έχεις, τόσα περισσότερα το σύμπαν θα σου δώσει πίσω, όσα περισσότερα δίνεις, τόσα περισσότερα παίρνεις. Να είσαι ευγνώμων για τους 3 βαθμούς (σ.σ. τηλεθέασης) του προγράμματος. Αν είσαι ευγνώμων ο αριθμός αυτός θα μεγαλώσει».

Κατευνασμός θυμού

Αφού η θεραπεύτρια απαριθμεί στην Σκορδέλλη τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να είναι ευγνώμων για τη δουλειά της, της δίνει περαιτέρω συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσει το θυμό της που δημιουργήθηκε ένεκα της φυγή της από το Σίγμα.

«Μην μιλάς άσχημα για κανένα μπροστά από οποιονδήποτε, αν θες να ξεθυμάνεις για κάποιον, περίμενε να βρεθείς με ένα στενό φίλο ή τον άντρα σου. Μην έχεις κακή διάθεση. Για παράδειγμα, τα κακά σχόλια σου για την Ελίτα στη μακιγιέρ είναι κακή ενέργεια που μεταφέρεται στην Ελίτα και επιστρέφει σε σένα. Ξέρω ότι είναι σκληρό για σένα να τα διαβάζεις αυτά, αλλά, σε παρακαλώ, άσε με να σου τα πω ωμά, ώστε η θεραπεία σου να επιταχυνθεί και τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα πιο γρήγορα», αναφέρει η θεραπεύτρια και συνεχίζει: «Ναι, η Ελίτα έχει αυτό που θες, είναι πολύ καλή και έχει περισσότερη φήμη, κατά βάθος είναι αξιαγάπητη, το ξέρω γιατί της έχω κάνει μασάζ και ένιωσα ότι είναι αξιαγάπητη… Αλλά, αυτό δεν μας απασχολεί. Δεν πρέπει να σε απασχολούν τι κάνουν οι άλλοι στα μίντια. Ό,τι έχει η Ελίτα, το έχεις και εσύ, εσύ συγκεκριμένα έχεις περισσότερα, αφού έχεις και μετοχές στο Σίγμα».

Το ηλεκτρονικό μήνυμα καταλήγει με την παραίνεση προς την Σκορδέλλη κάθε φορά που βλέπει την Ελίτα ή άλλο πρόσωπο με το οποίο έχει διαφορές, να παραμένει ψύχραιμη γιατί ο θυμός είναι κακό κάρμα που επιστρέφει στον εαυτό της.

Οι εν λόγω μαρτυρίες αναμένεται ότι θα παρουσιαστούν στο Κακουργιοδικείο κατά την ακρόαση της υπόθεσης. Σημειώνεται ότι, το κατά πόσο τα όσα αναφέρονται σε αυτές τις καταθέσεις ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, θα διαφανεί, όπως και για τις υπόλοιπες μαρτυρίες που υπάρχουν στο φάκελο της υπόθεσης για τη δολοφονία του ‘Αντη Χατζηκωστή, μέσα από τη δικαστική διαδικασία, και τελικός κριτής είναι το δικαστήριο και κανένας άλλος.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s