ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΚΚΑΣ «Μου πρότειναν την Ελένη την πόρνη αλλά φοβήθηκα να την κάνω»

«Δεν θα γύριζα ποτέ με τον τρόπο που είδαμε τον βιασμό της ανήλικης»

Καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA Θέμα» του Παύλου Μυλωνά βρέθηκε ο Γιώργος Τσιάκκας το βράδυ της Δευτέρας όπου, μαζί με την Ελίτα Μιχαηλίδου, την Αιμιλία Κενεβέζου και την Χριστιάνα Αριστοτέλους, μίλησαν για την κυπριακή τηλεόραση και κυρίως για τις κυπριακές παραγωγές.

Ο πετυχημένος σεναριογράφος πήρε θέση για την πολυσυζητημένη σειρά «Ελένη η Πόρνη» λέγοντας πως, ουδέποτε θα γύριζε με τον τρόπο που είδαμε την σκηνή του βιασμού της ανήλικης, η οποία και προκάλεσε σάλο αλλά και την παρέμβαση της Επίτροπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδας Κουρσουμπά.

«Υπήρχαν δεκάδες άλλοι τρόποι να γυριστεί πιο soft αυτή η σκηνή» πρόσθεσε ο Γιώργος Τσιάκκας ενώ αποκάλυψε πως είχε γίνει πρόταση πριν από καιρό για να είναι αυτός που θα μεταφέρει στην τηλεόραση την σειρά. «Με προσέγγισε η Αννίτα Νικολάου, μου είπε να διαβάσω το βιβλίο και να της πω εάν μπορώ να το μεταφέρω στην τηλεόραση. Φοβήθηκα να το κάνω, καθώς θα ήταν πολύ δύσκολο η μεταφορά της συγκεκριμένης ιστορίας να μην προκαλέσει προβλήματα και αντιδράσεις. Θα ήταν καλύτερα να γίνει για τον κινηματογράφο γιατί ο θεατής εκεί έχει το δικαίωμα της επιλογής, αφού θα πάει και θα πληρώσει αυτό που θα δει. Ο ΑΝΤ1 φάνηκε πιο τολμηρός, πήρε την ιστορία και τελικά την έκανε επιτυχία» πρόσθεσε.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s