Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΚΚΑΣ, ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ !!!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΑΚΚΑ

Πριν δυο μήνες μιλούσαμε για την μυστική συνάντηση που είχε ο πετυχημένος σεναριογράφος με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας όπου συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Τελικά το super deal έγινε και σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Τσιάκκας και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ετοιμάζουν μια συνεργασία έκπληξη. Οι δυο τους ετοιμάζουν το δικό τους μιούζικαλ το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό θέατρο στα Λατσιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρωταγωνίστρια του μιούζικαλ μαζί με τον τραγουδιστή θα είναι η σύζυγος του σεναριογράφου Χριστίνα ΠαυλίδουΉδη ο Μιχάλης άρχισε δουλειά αφού εκτός του ότι θα τραγουδήσει, θα γράψει και την μουσική του μιούζικαλ.

Γιώργος Τσιάκκας και Μιχάλης Χατζηγιάννης κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό το μιούζικαλ ωστόσο πριν από λίγες μέρες αναγκάστηκαν να κάνουν τα πρώτα ανοίγματα τους και να αρχίσουν να ρυθμίζουν όλες τις εκκρεμότητες για να μπορέσει να ανέβει τον Σεμπτέβριο το μιούζικαλ κάτι που τους πρόδωσε.

Εν αναμονή λοιπόν στο νέο εγχείρημα του σεναριογράφου που κρατούσε εδώ και πολλούς μήνες το στόμα του κλειστό χωρίς κανείς να ξέρει τα σχέδια του.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s