ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: “ΔΕΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΖΟΜΑΙ (ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ) ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ”

Η διάψευση της Ζέτας για τον αρραβώνα στην Κύπρο

Η Ζέτα Μακρυπούλια σήμερα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» για να μιλήσει για την κινηματογραφική ταινία «Ζητείτε ψεύτης», στην οποία πρωταγωνιστεί και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Τώρα θα μου πείτε και ο έρωτας; Ο… μεγάλος έρωτας με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που έχει βουίξει το πανελλήνιο…; Η Ζέτα, «λέει», ξαφνιάστηκε όταν ο Γιώργος Καραμέρος την ρώτησε ευθέως αν θα παντρευτεί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και απάντησε «Ωραία… τι άλλα;»

Μπερδεύτηκε η κοπέλα και νόμιζε ότι πήγε σε εκπομπή για να μιλήσει για την πολιτική και την οικονομική κατάσταση της χώρας… Ξεκαθάρισε πως δεν θα βάλει δαχτυλίδι τα Χριστούγεννα: «Όχι, δεν αρραβωνιάζομαι στις γιορτές», είπε.

Επίσης, ο Σπύρος Χαριτάτος, της ζήτησε «εξηγήσεις» για την αντιμετώπισή της ως προς τους δημοσιογράφους στην πρεμιέρα της ταινίας όπου όταν τη ρώτησαν για τα προσωπικά της, έφυγε λες και την κυνηγούσαν«Κάθε πράγμα στην ώρα του, πήγα εκεί για την ταινία, έπρεπε να δώσω βάση στην ταινία και θεωρούσα ότι όλα τα άλλα δεν είναι της ώρας», ανέφερε η ηθοποιός.

Η Ζέτα αποκάλυψε επίσης, ότι έχει γίνει εσωστρεφής στα προσωπικά της γιατί μετά από τόσα χρόνια στο χώρο έχει δει πως κινούνται τα μέσα και πως δημιουργούνται σενάρια, έχει μεγαλώσει και γι’ αυτό σταμάτησε να μιλάει.

Παρά ταύτα, το κορίτσι δεν γνωρίζει πως τα μέσα καλύπτουν τα διάφορα events ουσιαστικά για να βγάλουν την είδηση αλλά ας πάμε παρακάτω…! «Επειδή γράφονται απίστευτα σενάρια προσπαθώ να διαφυλάξω την προσωπική μου ζωή.» και συνέχισε, λέγοντας: «Στα προσωπικά μου είμαι λίγο… όπως έρθει και ίσως φταίει το ότι έχει γραφτεί πολύ μελάνι για τα προσωπικά μου και επειδή εγώ το θεωρώ πολύ μεγάλη ευθύνη να πάρεις την απόφαση να κάνεις κάτι τέτοιο, για να παντρευτώ πρέπει να έχει έρθει κάτι σαρωτικό»

Δηλαδή, αν δούμε τελικά τη Ζέτα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με το Μιχάλη, θα ξέρουμε πως ο Μιχάλης… σαρώνει!

Δήλωσε ακόμα πως έχει ζήσει το μεγάλο έρωτα και πως δεν είναι συνηθισμένη γυναίκα και συνειδητοποιημένη γι’ αυτό δεν ξέρει ακριβώς πως θέλει τον άντρα. Νομίζουμε πως αν είναι τραγουδιστής, μελαχρινός, όχι πολύ ψηλός και με μεγάλη καριέρα, έχει πολλές πιθανότητες να σου αρέσει.

Παρόλα αυτά όμως δήλωσε: «Εγώ πιστεύω πως τον μεγάλο έρωτα τον βλέπεις αμέσως, τον νιώθεις, τον νιώθει όλο σου το κορμί, ξυπνάς»

 

Αυτά δήλωσε η όμορφη Ζέτα….για να δούμε τι απ’ όσα συζητούνται θα είναι αληθινά αυτή τη φορά…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s