ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ: Δεν δέχτηκε να ερωτοτροπήσει στην Πανσέληνο και αποχώρησε

Την αντικατέστησαν αμέσως με την Θέα Χριστοδουλίδου
– Δώστε βάση: «Ο Αντέννα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ηθοποιό Θέα Χριστοδουλίδου-Λάμνησου, στην καθημερινή κοινωνική σειρά μυστηρίου Πανσέληνος. Η Θέα Χριστοδουλίδου –  Λάμνησου, θα ενσαρκώνει από τις 24 Φεβρουαρίου, το ρόλο της Αναστασίας. Ο Αντέννα ευχαριστεί την ηθοποιό Δήμητρα Δημητριάδου, η οποία αποχώρησε για προσωπικούς λόγους, για την έως τώρα συνεργασία».

Ως εδώ μια χαρά (και δυο τρομάρες). Τι πραγματικά κρύβεται όμως, πίσω από αυτή την εξέλιξη;

– Η απάντηση βρίσκεται σε ένα φιλί.
Όπως πληροφορούμαστε, η ηθοποιός μετά από δύο χρόνια συμμετοχής της στην Πανσέληνο, αποφάσισε ότι δεν θέλει πλέον να «ερωτροπεί» με τους συμπρωταγωνιστές της. Ενώ στην αρχή το σενάριο απαιτούσε σκηνές πάθους με τον Αχιλλέα Γραμματικόπουλο, το στόρι εξελίχθηκε και προχώρησε ένα βήμα παραπάνω με ανάλογες σκηνές με τον εξ Ελλάδος ηθοποιό, Μέμο Μπεγνή.

Αυτός όμως ήταν και ο λόγος που η Δημητριάδου προτίμησε να αποχωρήσει από το σίριαλ, θέτοντας, μάλιστα, τους προβληματισμούς της στη διεύθυνση του Αντέννα.

– Το κανάλι, σύμφωνα με πληροφορίες, της υπέδειξε ότι μία ηθοποιός δεν μπορεί να αρνείται ρόλους γιατί περιλαμβάνουν soft ερωτικές σκηνές κι έτσι το άφησε πάνω της να αποφασίσει αν θα μείνει ή αν θα φύγει από τη σειρά.

– Η απόφασή της όμως ήταν να αποχωρήσει.

Κι επειδή ουδείς αναντικατάστατος, το κανάλι, προχώρησε στην άμεση αντικατάσταση με την ηθοποιό Θέα Χριστοδουλίδου-Λάμνησου.

Πραγματικά ο ρόλος αυτός της πήγαινε γάντι της γυναίκας, και πιστεύω ότι με αυτή τους κίνηση ο Ant1 και η σειρά, θα χάσουν….για να δούμε όμως αν όλα αυτά ευσταθούν!

Αν αληθεύουν καλά έκανε η ηθοποιός, αφού παρατράβηξαν το σχοινί…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s