Στις 2 Μαρτίου αποκαλύπτεται το iPad 2

Το iPad 2, ή «iPad Too», θα έχει μεταξύ άλλων οθόνη υψηλής ευκρίνειας, κάμερα και επεξεργαστή της Qualcomm.

Τη νέα, δεύτερη έκδοση του iPad αναμένεται να παρουσιάσει η Apple στις 2 Μαρτίου στο Σαν Φρανσίσκο. Οι ειδικοί αναμένουν ένα λεπτότερο, με κάμερα και οθόνη υψηλής ευκρίνειας tablet PC.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal (WST), οι αναλυτές εκτιμούν ότι το iPad 2, ή «iPad Too», όπως ψιθυρίζεται το νέο του όνομα στα πηγαδάκια της Silicone Valleyστο Σαν Φρανσίσκο, θα είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο, θα έχει οθόνη υψηλής ευκρίνειας, κάμερα στην πλευρά της οθόνης για video chat και επεξεργαστή της Qualcomm και θα υποστηρίζεται από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σε όλο τον κόσμο.

Αν και η τελευταία αναφορά ήταν πως το iPad είχε πουλήσει 15 εκατομμύρια συσκευές, φαίνεται πως εάν υπάρξει αυτή η νέα έκδοση, τότε πρόκειται να καθυστερήσει.

Ο λόγος, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, είναι πως η Apple αντιμετωπίζει προβλήματα καθυστέρησης στην παραγωγή, κάτι που θα κάνει την εισαγωγή της νέας ταμπλέτας να αργήσει μέχρι τον Απρίλιο ή ακόμα και τον Ιούνιο.

Βέβαια, η  τακτική αυτή μπορεί να οφείλεται στο γεγονός πως πρόκειται να λανσαριστούν στην αγορά οι νέες ταμπλέτες της Android

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s