Παρουσιάστηκε το νέο iPad 3

«Το νέο iPad» είναι γεγονός. Σε μία όμορφη παρουσίαση στο Yerba Buena Center of the Arts στο Σαν Φρανσίσκο, ο Tim Cook, διευθύνων σύμβουλος της Apple, και οι συνεργάτες του, επέδειξαν τις ικανότητες της νέας ταμπλέτας της Apple. Η ναυαρχίδα –πια- και αντικαταστάτης του iPad2 θα φέρει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με την προκάτοχό της

-To Retina Display, του οποίου η ανάλυση είναι πρωτοφανής για ταμπλέτα (2048Χ1536), φέρει 3.1 εκατομμύρια pixels. Συγκριτικά με την ανάλυση του 1920Χ1080, 1080p High-Definition, το νέο iPad έχει 1 εκατομμύριο περισσότερα pixels σε σχέση με το προηγούμενο, σύμφωνα με την Apple, στα 264ppi (pixels per inch), από όπου «δικαιολογείται» και το προσωνύμιο Retina Display. O χρωματικός «κορεσμός» θα είναι 40% καλύτερος από το iPad 2.

-Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής A5X ο οποίος συγκριτικά με τον Tegra 3 θα είναι –πάντα βάση με τα λεγόμενα της Apple- δύο φορές πιο γρήγορος και τέσσερις φορές πιο αποδοτικός, αν και αυτές οι «τιμές» αναμένουν επιβεβαίωση από επίσημες δοκιμές.

-iSight camera με ανάλυση 5 megapixel στο πίσω μέρος με auto-exposure και Auto-focus και δυνατότητα της –αναμενόμενης- ικανότητας βίντεο 1080p.

-Υπαγόρευση φωνής, (δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά ακόμη).

-4G LTE (Long-Term Evolution) υποστήριξη δικτύου (σε χώρες με την ανάλογη υποδομή) και 3G στις υπόλοιπες χώρες.

-Μπαταρία με διάρκεια ζωής 10 ωρών για τις εκδόσεις 3G και 9 ώρες για τις εκδόσεις με 4G LTE.
-9.4mm πάχος, περίπου 700 γραμμάρια βάρος.

Παρουσιάστηκε το νέο iPad (2)

Οι τιμές είναι παρόμοιες με αυτές του iPad 2 (το οποίο θα πωλείται πλέον 100 δολάρια φθηνότερο στις Η.Π.Α.) στα $499 για την έκδοση των 16GB, $599-32GB, $699-64GB και θα είναι διαθέσιμα σε χρώματα άσπρο και μαύρο. Οι τιμές για τις εκδόσεις 4G, αναφορικά είναι 629, 729 και 829 δολάρια, αρκετά πιο ακριβές. Το iPad αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη προς τα τέλη Μαρτίου

Οι νέες εφαρμογές οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για το νέο iPad είναι πολύ όμορφες λόγω της οθόνης και της ανάλογης ανάλυσης.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s