ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή για Θεατρικά Εργαστήρια‏

Το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους προσφέρει ένα μήνα δωρεάν φοίτηση σε καινούριους μαθητές των θεατρικών εργαστηρίων

Το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους με την έναρξη της καινούριας χρονιάς ανακοινώνει ότι προσφέρει ένα μήνα δωρεάν φοίτηση σε καινούριους μαθητές οι οποίοι θα εγγραφούν στα θεατρικά εργαστήρια από την 1 Φεβρουαρίου έως 31 Μαρτίου.

Τα θεατρικά εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά και νέους που θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη του θεάτρου και να εκφραστούν μέσα απ’ αυτή, καθώς στόχος είναι η δημιουργική ευαισθητοποίηση των παιδιών και νέων, η ανάπτυξη της κοινωνικότητας, η ανάπτυξη της υπευθυνότητας και συνεργασίας στα πλαίσια της ομάδας και η απελευθέρωση της ψυχοκινητικής τους ενέργειας με όλες τις μορφές έκφρασης.

Όλες οι ομάδες των θεατρικών εργαστηρίων παρουσιάζουν τη δουλειά τους στο χώρο του Ιδρύματος τη περίοδο Μαΐου – Ιουνίου κάθε χρονιάς.

Τα εργαστήρια προσφέρονται για παιδιά από 6 χρονών και άνω και σε έφηβους και νέους μέχρι 21 χρονών, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

Όλα τα προγράμματα του Ιδρύματος Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 24-664622 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s