ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ – ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑ

Έχετε ακούσει τη φήμη ότι το σάλιο του σαλιγκαριού είναι θαυματουργό; Είναι τόσο καλό για τις ρυτίδες που είστε έτοιμες μετά από βροχή να βγείτε στα δάση να μαζέψετε καλλυντικά; Τώρα τα σαλιγκάρια μας κάνουν και μασάζ. Τα σαλιγκάρια έχουν την δυνατότητα όταν ας πούμε τραυματιστεί το κέλυφος τους και τρυπήσει να μπορούν να αναπαράγουν τα κύταρα τους και να γίνεται σαν καινούργιο. Για το λόγο αυτό υπάρχουν πολλές κρέμες που υποστηρίζουν ότι έχουν αυτό το μαγικό συστατικό και βοηθάνε στις ρυτίδες μας. Τώρα όμως τα σαλιγκάρια και σε ρόλο μασερ.

Τα συγκεκριμένα είναι λέει σαλιγκάρια Αφρικής (δεν ξέρω τι καλύτερο έχει το δικό τους σάλιο από τα δικά μας). Είναι έμπειρα, προσφέρουν με μόνο το περπάτημα τους σύσφιξη σε περιοχές που το δέρμα έχει χαλαρώσει και φυσικά την ηρεμία που κερδίζεις μετά από ένα μασάζ!

 Τα αποτελέσματα είναι θαυματουργά, καθώς τα συμπαθή σαλιγκάρια έρπουν πάνω στις περιοχές του ανθρώπινου σώματος που χρειάζονται χαλάρωση, αφήνοντας πίσω το σάλιο τους, το οποίο έχει καταπραϋντικές ιδιότητες. Ανακουφίζουν έτσι τους ασθενείς και απομακρύνουν τον πόνο. Παράλληλα, δε, η δράση τους (ή για την ακρίβεια, το… σύρσιμό τους) μειώνει τις ρυτίδες στην εν λόγω περιοχή, και κάνει τους ασθενείς να δείχνουν φρέσκοι και ανανεωμένοι!
Πηγή: www.marymary.gr
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s