Αναζήτηση Εργασίας #7

Συνεχίζουμε την αναζήτηση εργασίας παρουσιάζοντας την ιστοσελίδα mycvpro

Στην αρχική σελίδα ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει εργασία διαλέγοντας κατηγορία, χώρα και πολή,  καθώς επίσης να δει τις τελευταίες δημοσιευμένες αγγελίες(όπως φαίνεται στην πιο κάτω εικόνα).

Ακολούθως, ο χρήστης κάνοντας την απαραίτητη αναζήτηση (στην περίπτωση μας για θέση IT  στην Λεμεσό,  μπορεί να δει τις αγγελίες που πληρούν τα πιο πάνω κριτήρια.

Στην συνέχεια, πατώντας το κουμπί Details, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί με περισσότερες πληροφορίες για τον εργοδότη και να έχει λεπτομερή περιγραφή για την διαθέσιμη θέση που έχει δημοσιευθεί (όπως φαίνεται πιο κάτω). Επίσης, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει το δικό του βιογραφικό στην σελιδά και να κάνει αίτηση για την θέση που επιθυμεί.

Επιπρόσθετα, πιθανοί εργοδότες που βρίσκονται στην ιστοσελίδα αυτή, βλέποντας τα βιογραφικά ατόμων που αναζητούν εργασία, μπορούν να προσκαλέσουν τους ανέργους για μία θέση εργασίας της εταιρείας τους.

Ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί τις αγγελίες που έχει στείλει πρόσκληση, ή έχει δεχτεί πρόσκληση μέσω του προφίλ του.

Όσα παρουσιάζονται στο άρθρο αυτό ισχύουν για την δεδομένη στιγμή. Ανά πάσα στιγμή η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορεί να αλλάξει μορφή ή να πάψει να υφίσταται.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s