Τριήμερο συνέδριο – “Becoming Active with Structured Dialogue”

“Becoming Active with Structured Dialogue”

Το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου διοργάνωσε τριήμερο συνέδριο με τίτλο “Becoming Active with Structured Dialogue”, το οποίο εντάσσετε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση».

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Πάφο 15 με 17 Ιουνίου.

This slideshow requires JavaScript.

 

Το θέμα που απασχόλησε το συνέδριο ήταν η συμμετοχή και η κοινωνική ενσωμάτωση, που αποτελούν κύρια θεματική στα πλαίσια του διαρθρωμένου διαλόγου με τη νεολαία κατά την επικείμενη Κυπριακή Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το δεύτερο εξάμηνο του 2012. Στο συνέδριο συμμετείχαν εκπρόσωποι από την Γραμματεία της Κυπριακής Προεδρίας, από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών και από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου όπου μέσα από παρουσιάσεις και εποικοδομητικό διάλογο έγινε εκτενής ενημέρωση για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας της Ε.Ε.

Οι 70 συμμετέχοντες, εκπρόσωποι των οργανώσεων νεολαίας μελών του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου, είχαν επίσης την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους μέσα από διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Διαρθρωμένου Διαλόγου με την νεολαία, με προτεραιότητα τη συμμετοχή και τη κοινωνική ενσωμάτωση των νέων.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s