Τι να τον κάνεις τον σερβιτόρο;

Στην οδό Lower Regent Street 4-12 στο Λονδίνο βρίσκετε το εστιατόριο inamo St James που σερβίρει κυρίως Ασιατική κουζίνα αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι το τι φαγητό μπορεί να παραγγείλει κανείς εκεί αλλά το πώς.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.  Αφού μπείτε στο χώρο και θαυμάσετε τον εσωτερικό διάκοσμο το επόμενο που θα αντιληφθείτε είναι πως το τραπέζι σας έχει ένα εντυπωσιακό εικονικό τραπεζομάντιλο.

Μόλις σηκώσετε το κεφάλι σας, θα αντιληφθείτε πως ακριβώς από επάνω σας βρίσκετε ένα projector και στην δεξιά μεριά στην επιφάνεια του τραπεζιού σας κάτι που μοιάζει με το mouse pad ενός laptop.  Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο ενδιαφέροντα μόλις το αγγίξετε αφού εμφανίζονται αυτόματα στο τραπέζι σας επιλογές για το μενού, τα ποτά, το επιδόρπιο και το μοτίβο του εικονικού τραπεζομάντιλου.  Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ.  Μπορείτε να προβάλετε στην επιφάνεια του τραπεζιού σας πληροφορίες για την γύρω περιοχή, να παίξετε διάφορα παιχνίδια με την παρέα σας, ακόμα και να δείτε ζωντανά επάνω στο τραπέζι σας τον σεφ την ώρα που ετοιμάζει το γεύμα σας μέσα στην κουζίνα!

Κάθε φορά που προσθέτετε κάτι στην παραγγελία σας βλέπετε τον λογαριασμό όχι μόνο ολόκληρης της παρέας αλλά και του κάθε ατόμου χωριστά και αν χρειαστείτε για οποιονδήποτε λόγο τον σερβιτόρο…δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο σχετικό εικονίδιο για να έρθει στο τραπέζι σας!

Το εστιατόριο inamo StJames είναι το πρώτο εστιατόριο στον κόσμο που χρησιμοποιεί e-tables και πραγματικά αξίζει τον κόπο να περάσετε από εκεί αν επισκέπτεστε το Λονδίνο.  Και επειδή τα λόγια είναι περιττά, ρίξτε μια ματιά στο βίντεο.

πηγή: www.digitallife.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s