Μυστική Παραλία

Θέλαμε να ανακαλύψουμε ένα μέρος που να μας κάνει να νοιώθουμε λες και είμαστε διακοπές. Κάτι πραγματικό με λίγη «ψευδαίσθηση», ένα πράγμα.

Ανακαλύψαμε λοιπόν ένα μαγευτικό κολπίσκο (σε απάντηση όσων πιστεύουν πως στην Λεμεσό δεν μπορείς να βρεις μια παραλία της προκοπής) που περιβάλλεται  από λεπτούς κόκκους άμμου και βότσαλα, θέα μαγευτική και νερά πεντακάθαρα. Ξέρετε απ’ αυτά τα μυστικά που γνωρίζουν λίγοι και εξομολογούνται ακόμα λιγότεροι. Θα την βρείτε στον δρόμο από Λεμεσό προς Πάφο, περί τα 30 Km (μην στραβώνετε είναι μόνο 15 λεπτά). Βγαίνετε από την έξοδο του χωριού Αυδήμου, που είναι η δεύτερη μετά την σήραγγα, στρίβετε ξανά αριστερά και ακολουθείτε το στενό δρομάκι που θα σας δείξει τον δρόμο προς την παραλία.

Εκεί θα βρείτε δύο ταβερνάκια, ομπρέλες, ξαπλώστρες και όλη την απαραίτητη οργάνωση. Αν πάλι προτιμάτε την γαλήνια απεραντοσύνη κινηθείτε δεξιά για να βρείτε … την ησυχία σας. Μπορείτε να πάτε ακόμα και μετά την δουλειά. Αυτός είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε την βδομάδα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μαγιό, πετσέτα και καλή παρέα…Καλή εξόρμηση!

Πηγή:mycitysecrets.com.cy
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s