Πληκτρολόγιο για πλύσιμο

Το πληκτρολόγιο κάτω από τη βρύση!

Το νέο μοντέλο της Logitech πλένεται στο χέρι για άψογη καθαριότητα και αποφυγή των «υγρών» ατυχημάτων.

Η σωτήρια λύση για τους αδέξιους που αναποδογυρίζουν συχνά τον καφέ στο γραφείο τους ή για όσους ανησυχούν για τη βρωμιά και τα βακτήρια που καραδοκούν κάτω από τα δάχτυλά τους έρχεται από τη Logitech. Το καινούργιο πληκτρολόγιο της γνωστής εταιρείας πλένεται στο χέρι: μπορείτε όχι μόνο να το βάλετε κάτω από τη βρύση αλλά και να το βυθίσετε στο νερό, εξασφαλίζοντας καθαριότητα σε βάθος.

«Ολοι μας έχουμε ζήσει αυτή τη στιγμή αφηρημάδας, που ακολουθείται από πανικό, όταν ένα φλιτζάνι καφέ ή ένα αναψυκτικό χύνεται στο πληκτρολόγιό μας» δήλωσε η Σοφί Λε Γκεν, διευθύντρια του τομέα πληκτρολογίων και ποντικιών της Logitech, παρουσιάζοντας το νέο προϊόν. «Επειδή η ζωή έχει τα ατυχήματά της, όσο προσεκτικός και αν είναι κανείς, η Logitech σχεδίασε το Washable Keyboard K310».

Το Κ310 διαθέτει ειδικό «στεγανό» σχεδιασμό ώστε να μπορείτε να το πλύνετε στον νεροχύτη σαν ένα οποιοδήποτε μη ηλεκτρικό σκεύος. Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι μπορείτε ακόμη και να το βυθίσετε στο νερό, σε βάθος έως και 28 εκατοστών (δεν διευκρινίζεται αν επιτρέπεται το… μούλιασμα). Επίσης, όπως προσθέτει, χάρη στις ειδικά μελετημένες οπές στραγγίσματος που διαθέτει στεγνώνει εύκολα έτσι ώστε να είναι γρήγορα και πάλι έτοιμο προς χρήση.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s