ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ 2012

Το  Κέντρο Νεότητας Αγρού θα διοργανώσει μια εκδήλωση με θέμα τον Εθελοντισμό την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012 στις 20:00 στο οίκημα του Κέντρου Νεότητας στον Αγρό. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χαιρετισμούς, ομιλίες και παρουσιάσεις σχετικά με τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των νέων και της τοπικής κοινωνίας σε θέματα εθελοντισμού. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις βασικές αξίες, τα οφέλη και τις δυνατότητες που προσφέρει η εθελοντική εργασία έτσι ώστε να εμπλακούν και αυτοί άμεσα και να προσφέρουν εθελοντικά στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας.

Θέλουμε έτσι να προωθήσουμε στους νέους και στην τοπική κοινωνία τα βασικά αγαθά, τα πλεονεκτήματα και τις αξίες της εθελοντικής εργασίας έτσι ώστε να έχουν ενεργό συμμετοχή σε κάποια οργάνωση και να προσφέρουν και αυτοί εθελοντικά.

Στην εκδήλωση θα τιμηθεί η εθελόντρια Eliza Goebel από τη Γερμανία  που εργάζονταν στην οργάνωση μας μέσω του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS). Η Eliza έχει εμπλακεί ενεργά στις εκδηλώσεις του Κέντρου Νεότητας Αγρού προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες στους νέους της κοινότητας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s