Δύο νέοι προορισμοί στα δρομολόγια της Ryanair από την Πάφο

Δυο νέους ευρωπαϊκούς προορισμούς, τις Βρυξέλλες και την Βαρκελώνη, εντάσσει από την 1η Απριλίου στο πτητικό της πρόγραμμα, μέσω του αεροδρομίου Πάφου, η εταιρεία χαμηλού κόστους Ryan Αir.

Ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας δήλωσε ότι οι φετινές τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων είναι ακόμη πιο χαμηλές από πέρσι για κάποιους προορισμούς, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι κατά την φετινή χρονιά θα διακινηθούν ακόμη μεγαλύτεροι αριθμοί τουριστών απ’ ότι την πρώτη χρονιά παρουσίας της εταιρείας στην Πάφο.

Σημειώνεται ότι το αεροδρόμιο Πάφου αποτελεί τον 50ο σταθμό της εταιρείας αφού χρησιμοποιείται μόνιμα ως βάση για δυο αεροσκάφη της Ιρλανδικής εταιρείας χαμηλών ναύλων που εκτελούν πτήσεις προς τρεις προορισμούς στην Ελλάδα και άλλους 12 προορισμούς σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.

Εξάλλου ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας χαιρέτισε την επίσημη εξαγγελία του Προέδρου των Κυπριακών Αερογραμμών Σταύρου Σταύρου για την επιστροφή του εθνικού αερομεταφορέα στο αεροδρόμιο Πάφου.

Ο κ. Βέργας σημείωσε ότι αυτή η ενέργεια θα ωφελήσει τόσο τον ίδιο τον αερομεταφορέα όσο και την επαρχία της Πάφου και ευχήθηκε ότι τις αμέσως επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και άλλες πτήσεις πέραν της πτήσης προς την Μόσχα.

Είπε ακόμη ότι πέραν της Ρωσικής Ομοσπονδίας, πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που καταγράφεται και από το γειτονικό Ισραήλ και η προτροπή της τοπικής αρχής είναι η έναρξη πτήσεων που θα συνδέουν το Τελ-Αβιβ ή και άλλες πόλεις του Ισραήλ με την Πάφο.

https://i1.wp.com/www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/6/5/9/136659/airport_pafos_new.JPG

Ο Πρόεδρος των ΚΑ βλέπει την Πάφο και το αεροδρόμιο της πόλης πολύ πιο ευνοϊκά από τους προκατόχους του, ανέφερε, και εξέφρασε την ευχή ότι θα αλλάξει η κατάσταση αφού είναι προς το συμφέρον τελικά της οικονομίας του τόπου.

Πηγή: onlycy.com
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s