Ποιες οι αλλαγές που θα γίνουν στο Facebook;

Ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ περιγράφει το νέο σχεδιασμό ως μια “προσωποποιημένη εφημερίδα”.

Ο νέος σχεδιασμός βασίζεται σε τρία στοιχεία: την εύκολη πρόσβαση σε ιστορίες, την επιλογή διαφορετικών feeds και μια συνοχή στην εμφάνιση σε όλες τις συσκευές σας (mobile ή desktop).

Η νέα ανανεωμένη εμφάνιση του Facebook

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Facebook προχωρά σε μερικό… λίφτινγκ προκειμένου να μοιάζει όλο και περισσότερο με εφημερίδα, σύμφωνα με την εφημερίδα USA Today.

Συγκεκριμένα, το News Feed του δικτύου αποκτά εργαλεία εναλλαγής, ανάλογα με εκείνο που διαθέτουν οι ιστοσελίδες εφημερίδων, προκειμένου ο αναγνώστης να περιηγηθεί από μια κατηγορία ειδήσεων, για παράδειγμα τα αθλητικά, σε μια άλλη, όπως η οικονομία.

Με τη νέα εμφάνιση του News Feed, το Facebook επιτρέπει στα μέλη του να αναζητήσουν όλες τις κοινοποιήσεις των φίλων τους σε χρονολογική σειρά, να πληροφορηθούν για τις γνωστοποιήσεις διάσημων καλλιτεχνών – αλλά και για τα μέρη όπου εμφανίζονται -, καθώς επίσης και να παίξουν διάφορα διαδικτυακά παιχνίδια.https://i0.wp.com/info.tapjoy.com/wp-content/uploads/2009/10/facebook-changes1.jpg

Παράλληλα, η νέα κεντρική σελίδα του Facebook διαθέτει μεγαλύτερες φωτογραφίες, ενώ και τα βίντεο είναι «πλουσιότερα» στο προφίλ του κάθε χρήστη.

https://i1.wp.com/i.i.com.com/cnwk.1d/i/tim/2013/03/07/facebook-redesign-2013_620x350.jpg

Προς το παρόν μπορείτε να επισκεφτείτε την τοποθεσία facebook.com/newsfeed για να δείτε το νέο News Feed που θα γίνει σταδιακά διαθέσιμο σε όλους μέσα στις επόμενες βδομάδες.

Πηγή: ikypros.com
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s