ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης εκφράζει «θερμές ευχαριστίες και τη βαθύτατη εκτίμησή του προς τον κυπριακό λαό για την ωριμότητα και το υψηλό πνεύμα ευθύνης που έχει επιδείξει σε μια κρίσιμη στιγμή για τη σταθερότητα της κυπριακής οικονομίας, αλλά και για την αξιοπιστία του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου».

Ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρει ότι «η στάση ωριμότητας και υπευθυνότητας που ο λαός μας έχει επιδείξει με το άνοιγμα των τραπεζών, προσερχόμενος στα υποκαταστήματα των τραπεζών, εκπέμπουν σε όλους ένα καθαρό μήνυμα αισιοδοξίας και σιγουριάς για το μέλλον και προκαλούν την αίσθηση διεθνώς σε όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στον τόπο μας τις τελευταίες μέρες».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «με τη στάση του ο λαός μας αποδεικνύει ότι, όχι μόνο θέλουμε αλλά και μπορούμε και θα πετύχουμε να βγάλουμε τη χώρα μας από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί».
Καταλήγοντας, η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρει ότι «το τραπεζικό σύστημα της χώρας μας και θα επιβιώσει και θα αναπτυχθεί κι αυτό πείθει η στάση ευθύνης του κυπριακού λαού, τον οποίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαριστεί για ακόμα μια φορά».

Πηγή: onlycy.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s