Απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε στο Ladies Mile

Φρίκη: Τον έκαψαν στο αυτοκίνητό του

Μυστήριο καλύπτει τον εντοπισμό απανθρακωμένου σώματος, στην περιοχή του δάσους του Ladies Mile, δυτικά του νέου λιμανιού της Λεμεσού, με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων να μην αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.

Φρίκη: Τον έκαψαν στο αυτοκίνητό του

Όπως δήλωσε στα ΜΜΕ ο αστυνομικός διευθυντής των ΒΒ Γιώργος Κιτέος, «η Αστυνομία των Βάσεων, σε συνεργασία με την Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας, διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει βρεθεί ένα απανθρακωμένο σώμα, μέσα σε ένα καμένο αυτοκίνητο, στην περιοχή του Ladies Mile».

Σύμφωνα με τον κ. Κιτέο, η Αστυνομία των Βάσεων, «στην κυριότητα της οποίας εμπίπτει η περιοχή», διερευνά όλα τα πιθανά σενάρια και έχει οριστεί ειδική ομάδα, ώστε να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο σημείο το αυτοκίνητο και το πτώμα που εντοπίστηκε σε αυτό.

Η φωτιά στο αυτοκίνητο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, τέθηκε με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, συμπλήρωσε ο αστυνομικός διευθυντής των ΒΒ.

Τα στοιχεία του πτώματος αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα από εξετάσεις γενετικού υλικού, ωστόσο εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για 35χρονο, ο οποίος ελλείπει από την οικία του από χθες το βράδυ και τον οποίον αναζητούσαν συγγενικά του πρόσωπα.

Πηγή: ikypros.com

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s