Συμβουλευτική Σταδιοδρομία και Αντιμετώπιση Νεανικής Ανεργίας-Συνέδριο

Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) του Πανεπιστήμιο Κύπρου, σε συνεργασία με άλλους κρατικούς και κοινωνικούς φορείς, διοργανώνει μονοήμερο Συνέδριο με θέμα «Συμβουλευτική Σταδιοδρομία και Αντιμετώπιση Νεανικής Ανεργίας».

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 και ώρα 9:00-14:00, στην Πανεπιστημιούπολη. Σκοπός του, είναι να αναδειχθούν καλές πρακτικές σε θέματα συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και αντιμετώπισης της νεανικής ανεργίας.

Τις δύσκολες αυτές στιγμές που διανύουμε αντιλαμβανόμαστε ότι μία από τις πιο επηρεαζόμενες ομάδες (αν όχι η πιο επηρεαζόμενη) είναι αυτή των νέων. Η ανεργία ανάμεσα στους νέους της Κύπρου έχει φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ με αλυσιδωτές συνέπειες σε όλα τα φάσματα του οικονομικού και κοινωνικού ιστού. Μέσα σε αυτό το δυσμενές περιβάλλον, καλούμαστε όλοι οι φορείς, να πάρουμε μέτρα που θα απαμβλύνουν το πιο πάνω πρόβλημα. Για το λόγο αυτό ζητάμε τη συμβολή σας στην προσπάθεια αυτή συμμετέχοντας στο πιο πάνω Συνέδριο και μεταφέροντας τις απόψεις των ίδιων των νέων.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής αποταθείτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο careers@ucy.ac.cy

Πηγή: cyc.org.cy/
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s