Νεανικό αίμα στην άσφαλτο..δύο νεκροί και τρίτος σοβαρά τραυματισμένος. Το μοιραίο έγινε στο δρόμο Λευκωσίας – Ευρύχου. Στα μαύρα ντύθηκε η Γαλάτα.

Την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο άφησαν δύο αχώριστοι φίλοι ηλικίας 21 και 22 ετών σήμερα στις 5 το πρωί στο δρόμο Λευκωσίας – Ευρύχου, στην περιοχή Ατσά, καθώς επέστρεφαν στο σπίτι τους. Ο νεαρός οδηγός του οχήματος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη όταν, υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του, παρεξέκλιναν της πορείας τους και προσέκρουσαν σε πεύκο με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί και οι τρείς φίλοι να εγκλωβιστούν στην άμορφη μάζα σιδερικών. Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστική Υπηρεσίας

Ακολούθως, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 22χρονου συνοδηγού και του συνεπιβάτη του οχήματος, ηλικίας 21 ετών.

Όσον αφορά τον 21χρονο οδηγό του οχήματος, η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη. Η Τροχαία Μόρφου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Οι νεαροί ήταν αχώριστοί φίλοι και επέστρεφαν στο χωριό τους, τη Γαλάτα, αλλά ο χάρος τους έστησε καρτέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ονόματα των άτυχων παιδιών είναι Γιώργος, Αντρέας και Χριστόφορος.

Περισσότερα σε λίγο…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s