Σουηδία:Ξέχασε το γιο του στο αυτοκίνητο και το βρήκε νεκρό

Ένα αγόρι μόλις δύο ετών βρήκε φρικτό θάνατο, πιθανότατα από θερμοπληξία, μέσα σε αυτοκίνητο της οικογένειάς του, στο οποίο τον είχε ξεχάσει ο πατέρας του για αρκετές ώρες.

Ο πατέρας του παιδιού αντιμετωπίζει πλέον την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ ευθύνες είναι πιθανό ότι θα αποδοθούν και τους υπεύθυνους ενός παιδικού σταθμού.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες στην νότια πόλη Εσλόβ της Σουηδίας, όταν ο πατέρας άλλαξε αυτοκίνητο και συνειδητοποίησε έπειτα από τουλάχιστον έξι ώρες ότι είχε ξεχάσει να αφήσει τον γιο του στον παιδικό σταθμό.

Οταν επέστρεψε στο αυτοκίνητο που είχε αφήσει σταθμευμένο σε πάρκινγκ, το αγόρι ήταν νεκρό.

Name

Σε αυτό το πάρκινγκ βρέθηκε νεκρό το δίχρονο αγόρι, μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του

Οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας και η αστυνομία ειδοποιήθηκαν, αλλά οι προσπάθειες που έγιναν για την ανάνηψη του παιδιού δεν είχαν αποτέλεσμα.

Η νεκροψία αναμένεται να γίνει την Παρασκευή, αλλά ο εισαγγελέας Ματς Σβένσον δήλωσε πως η ζέστη ήταν η πιθανότερη αιτία του θανάτου του μικρού παιδιού, καθώς χθες ήταν “μια ηλιόλουστη, ζεστή ημέρα”.

Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν ότι θα επανεξετάσουν τους ενδεδειγμένους τρόπους αντίδρασης του προσωπικού, καθώς οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού φαίνεται ότι δεν επικοινώνησαν χθες με τους γονείς του παιδιού όταν αντιλήφθηκαν ότι απουσίαζε.

Πηγή: sigmalive.com
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s