Κενές Θέσεις ΚΟΚΕΝ – Καλοκαιρινή Απασχόληση

Κενές Θέσεις  ONEK
 
 Καλοκαιρινή Απασχόληση για Απόφοιτους ή Τελειόφοιτους Πληροφορικής

 

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου ζητά να προσλάβει Άνεργο Απόφοιτο ή Τελειόφοιτο Φοιτητή/τρια Πληροφορικής για την περίοδο25/06 – 02/08/2013 (καθημερινά από Δευτέρα-Παρασκευή), για να εργαστεί στο πρόγραμμα «Καλοκαιρινή Απασχόληση και Ψυχαγωγία» στη Λευκωσία.

Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει στο Πολύκεντρο Νεολαίας Λευκωσίας και σ’ αυτό θα συμμετάσχουν παιδιά Δημοτικού.

 

Ωράριο Εργασίας: 07:30 – 13:45

Αμοιβή: €50 ημερησίως

 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη σχετική Αίτηση (πατώντας εδώ) και να αποστείλουν μέσω e-mail στοkvictoras@youthboard.org.cy αντίγραφο του πτυχίου τους (ή βεβαίωσης ολοκλήρωσης σπουδών), όχι αργότερα από την 1 Ιουνίου 2013Όσοι υποψήφιοι πληρούν τα προσόντα θα κληθούν σε προφορική συνέντευξη. Δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις από υποψηφίους με άλλα ακαδημαϊκά προσόντα, πέραν της Πληροφορικής.

 


 

Καλοκαιρινή Απασχόληση για Απόφοιτους ή Τελειόφοιτους Παιδαγωγικών

 

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου ζητά να προσλάβει Άνεργους Απόφοιτους ή Τελειόφοιτους Φοιτητές/τριες Παιδαγωγικών (Δημοτικής Εκπαίδευσης) για την περίοδο 25/06 – 02/08/2013 (καθημερινά από Δευτέρα-Παρασκευή), για να εργαστούν στο πρόγραμμα «Καλοκαιρινή Απασχόληση και Ψυχαγωγία» στη Λευκωσία και Πάφο.

Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει στα Πολύκεντρα Νεολαίας Λευκωσίας και Πάφου και σ’ αυτό θα συμμετάσχουν παιδιά Δημοτικού. Θα προσληφθούν 2 Δάσκαλοι για τη Λευκωσία και 2 για την Πάφο.

Ωράριο Εργασίας: 07:00 – 15:00

Αμοιβή: €1250 για όλη την περίοδο

 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη σχετική Αίτηση (πατώντας εδώ) και να αποστείλουν μέσω e-mail στοkvictoras@youthboard.org.cy αντίγραφο του πτυχίου τους (ή βεβαίωσης ολοκλήρωσης σπουδών), όχι αργότερα από την 1 Ιουνίου 2013Όσοι υποψήφιοι πληρούν τα προσόντα θα κληθούν σε προφορική συνέντευξη. Δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις από υποψηφίους με άλλα ακαδημαϊκά προσόντα, πέραν των Παιδαγωγικών.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s