ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ. Τιμωρία για όλα τα υπόλοιπα εγκλήματα του νησιού μας πότε θα έρθει;

Ένοχοι κρίθηκαν οι τέσσερις κατηγορούμενοι, Έλενα Σκορδέλη, Τάσος Κρασοπούλης, Ανδρέας Γρηγορίου και Γρηγόρης Ξενοφώντος στην υπόθεση δολοφονίας του Διευθύνοντος Συμβούλου του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Άντη Χατζηκωστή που συντάραξε το παγκύπριο.

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια, ακροαματικής διαδικασίας, το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας στις 11 το πρωί άρχισε να λέει την ετυμηγορία του για τη στυγερή δολοφονία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Άντη Χατζηκωστή,  η οποία συγκλόνισε την Κύπρο τον Ιανουάριο του 2010.
Οι δικαστές ανακοίνωσαν ότι η απόφαση τους λήφθηκε ομόφωνα. Ακολουθήσε η αξιολόγηση της μαρτυρίας του Φάνου Χατζηγεωργίου.  Ο δικαστής ανέφερε πως η μαρτυρία του  Χατζηγεωργίου διακρινόταν από αφοπλιστική ειλικρίνεια και υποδειγματική ειλικρίνεια.  Απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις με τρόπο που να δείχνει ότι έλεγε την αλήθεια.

—————————————————————————————————————————–

Φυσικά η απόφαση αυτή “ανακουφίζει” όλους μας και ιδιαίτερα τους συγγενείς και φίλους του Άντη Χατζηκωστή! Είναι κρίμα να μένουν ατιμώρητοι οι ένοχοι για εγκλήματα που γίνονται.

Ελπίζω για όλα τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στο νησί μας να διεξαχθεί η ίδια διερεύνηση και τιμωρία των ενόχων! Φτάνει πια η «κουκκούλωση»! Με την ατιμωρησία φαίνεται η αποδοχή και η απάθεια μας!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s