Ένας typical Κυπραίος στην παραλία

Τα 14 «όχι» και «μην» της παραλίας

Τα 13 πράματα που εν πρέπει να κάμεις ούτως ώστε να μην είσαι τζαι εσύ ένας typical Κυπραίος του 2013.

 1. Το επίκεντρο της παραλίας. Ακόμα τζαι σε μία ερημική παραλία να είσαι κανένας εν ασχολείται μαζί σου. Οπότε αν δεν είσαι κανένας διάσημος που θέλει να το παίξει cool, τότε απλά χαλάρωσε κάμωντας βουθκιές τζαι ηλιοθεραπεία τζαι να το εκτιμήσουμε πολλά.
 2. Όι στα ηχεία, κράτα την μουσική σου για σένα. Μπορεί να είσαι σίουρος ότι το τραγούδι που θα βάλεις τώρα να παίξει είναι κομματάρα. «Εντο Get Lucky ρε κουμπάρε, σίουρα εν να θέλουν ούλοι να το ακούσουν». Ε λοιπόν όι ρε φίλε. Α) Γιατί μπορεί ο διπλανός να έπινε το έβδομο ποτό εχτες ακούοντας Get Lucky τζαι να μεν θέλει να το θυμάται. Β) Γιατί κάποιοι εν μπορούν να το ακούουν ξανά και ξανά. Γ) Γιατί μετά το Get Lucky θα πρέπει να βάλεις τζαι άλλο. Τι; Έτσι; Ένα τραγούδι θα παίξεις;  εν να τζαι το επόμενο κομματάρα; Δ) Γιατί ο άλλος μπορεί να ένει στην παραλία για να χαλαρώσει τζαι οι για να ακούσει μουσική. Ε) Γιατί η δική σου μουσικάρα, είναι ο πονοκέφαλος κάποιου άλλου.
 3. Όι στις εφημερίδες.  Οι σελίδες που εν γυρίζουν στον αέρα, η φασαρία  του χαρτιού που τσαλακώνεται κάθε δκύο λεπτά που την στρώνεις, αλλά τζαι ούλλη η αγωνία του να δκιαβάσεις για την ομάδα σου στην παραλία τζαι να συζητάς με τον παρέα σου, ποιος έσχει την καλύτερη ομάδα τζαι ποια ομάδα έκαμε τις μεγαλύτερες μεταγραφές.
 4. Όι στο ηλίθιο βλέμμα με το ανοιχτό στόμα τζαι να τρέχουν τα σάλια σου. Μίλα της ρε φιλε, τζέραστην κάτι, σκέφτου έναν έξυπνο τρόπο να την προσεγγίσεις (όι, το να της πετάξεις την μάπα πάνω της ένε έξυπνο). Αλλά σταμάτα να την θωρείς πενήντα ώρες λες τζαι να έρτει που μόνη της να σου δώσει το κινητό της.
 5. Μεν πιαίνεις πάνω-κάτω απλά για να δείξεις το σώμα σου. Μεν ανησυχείς. Αν είσαι πραγματικά γυμνασμένος τζαι περήφανος για τον δρώμα που έσυρες ούλο το χρόνο, θα φανεί τζαι χωρίς τες βόλτες. Τζείνες που γυρέφκουνται, σκανάρουν. Κάμωντας τον ωραίο θα σε ξιτιμάσουν παραπάνω οι άντρες με την σκεμπέ παρά θα ασχοληθούν μαζί σου οι κοπέλες που πραγματικά θα ασχολούνταν μαζί σου.
 6. Μεν φορείς πολλά στενά τζαι κοντά μαγιό. Εν θα πω τύπου κολυμβητικά γιατί πιστεφκω ότι τζείνα εμπεδώσαμε τα. Για τα άλλα όμως, τα στενά, τζείνα που θεωρείς ότι αναδεικνύουν τον ανδρισμό σου, που όμως κάμουν πολλές φορές ακριβώς το αντίθετο. Κάμουν σε ρεζίλι. Γιατί όπως τζαι να το κάνουμε είναι λίο δύσκολο να έσχεις το σώμα που απαιτείται. Τζαι αν έσχεις το σώμα, το πρόσωπο έσχεις το; Τζαι αν έσχεις το σώμα τζαι το πρόσωπο, ειλικρινά πιστεφκεις ότι εν να είσαι χάλια με ένα μακρύ μαγιό;
 7. Μεν τσακώνεσαι για τις ομπρέλες. Βασικά μεν τσακώνεσαι για τίποτε αλλά ειδικά στο θέμα ομπρέλα εν έσχεις δίκιο. Γιατί αν επήες την ώρα που παν ούλλοι, ας είσαι προετοιμασμένος τζαι για το ενδεχόμενο να κάτσεις στον ήλιο. Μόνος λόγος που δικαιολογείσαι όταν το κάμεις είναι το ξινισμένο πρόσωπο της φιλενάδας σου που «πάλε άρκησες» τζαι «είσαι άχρηστος που δεν μπορείς να έβρεις 2 κρεβατούθκια». Άντεξε κουμπαρε!
 8. Όι στα μαγειρεμένα φαγητά. Εν πολλά λογικό  να φέρεις μαζί σου στην παραλία κάτι να φαεις ή να τσιμπήσεις. Μαζί σου, εγώ πρώτος που ούλους. Αλλά επιτρεπτά φαγητά είναι σάντουιτς, αλμυρά τζαι φρούτα. Τούτα. Το να φέρεις καπακλί στην παραλία, ακόμα τζι αν κάμεις τόσο συγκεκριμένη δίαιτα που σου απαγορεύκει να φάεις κάτι ελαφρύ, εν τραγικό. Για πικ νικ ούτε λόγος.
 9. Όι στην «πόσο επίττωσα εχτές την νύχτα συζήτηση». Σύνηθες φαινόμενο στην παραλία. Αλλά όπως έχουμε πει και παλιότερα εν είσαι μάγκας με το να γίνεις πίττα. Τζαο αν θέλεις να το πεις στους παρέες σου γιατί αυτός είσαι, ένε οκ να το μάθει ούλλη η παραλία πιστέυκοντας ότι έκαμες κάτι γαμάτο.
 10. Μεν γίνεσαι ο λόγος που απαγορευτήκαν οι ρακέτες. Να παίζεις. Ούλλοι θα παίζουμε μαζί σου. Η ρακέτα εν δικαίωμα στην παραλία. Αλλά στην προσπάθειά σου να μας αποδείξεις ότι είσαι ο καλύτερος, γίνεσαι ενοχλητικός για τους γυρώ σου. Τζαι  μετά πιάνουν αποφάσεις τζαι κόφκουν τες. «Προστάτεψε την ομάδα μας».
 11. Όι στα πολλά λάδκια, εν τζαι πάεις για Mr Κυπριακά Κωλομέρκα. Θέλεις να μαυρίσεις φίλε μου, καλά κάμεις. Πιστέυκεις ότι εν ωραίο το σώμα σου επειδή εν μέστο λάδι.  Τζαι ξέρεις κάτι; Μπορεί τζαι να δείχνει πιο ωραίο. Αλλά όι. Το αντιηλιακό θέλει μέτρο. Εν το βάζεις για να γυαλίζεις, βάλεις το  για να σε προστατέψει. Τζαι να μαυρίσεις σωστά και ωραία.
 12. Αν θα φέρεις βιβλίο στην παραλία, δκιάβασέ στο. Εντάξει, υπάρχει περίπτωση να περνάς τόσο καλά που να μεν έβρεις χρόνο για το βιβλίο. Αλλά μεν φέρνεις κάποιο best seller στην παραλία για να δουν ότι δκιαβάζεις ή απλά για να κάμεις tag την φωτογραφία στο Facebook με το δήθεν βιβλίο  σου να βρίσκεται τυχαία δίπλα στο αντιηλιακό και τα γυαλιά του ηλίου πάς στην πετσέτα.
 13. Μεν περνάς την ώρα σου στο κινητό. Κάμω το τζαι εγιώ τζαι ούλλοι μας. Αλλά έχουμε τόσες βαρετές τζαι  άχρηστες ώρες στον καναπέ για να ποσκολιούμαστε  με το κινητό τζαι στην παραλία. Μηνύματα, λίη ενημέρωση για το τι έκανε η ομάδα σου, κανένα facebook ή twitter αν είσαι πιο high τζαι κανεί.

 

Τα πιο πάνω είναι απολύτως χιουμοριστικά και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να προσβάλουμε τον οποιοδήποτε.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s