Κάνει θραύση η μπύρα των Iron Maiden, που φέρει το όνομα Trooper.

Ο Bruce Dickinson και τα υπόλοιπα μέλη των Iron Maiden κυκλοφόρησαν εδώ μερικούς μήνες τη δική τους μπίρα που φέρει το όνομα Trooper, όνομα και ενός από των πιο γνωστών τραγουδιών τους.

Ο Dickinson, τραγουδιστής του συγκροτήματος, έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της γεύσης της, κάνοντας συχνές επισκέψεις στο ζυθοποιείο της Robinsons Brewery στο Stockport όπου παρασκευάζεται η μπίρα. Πρόκειται για χρυσή ale με μια ελαφριά γεύση λεμόνι.
«Σε όλη μου τη ζωή, μου άρεσε η παραδοσιακή Βρετανική μπίρα τύπου ale. Νόμιζα ότι πέθανα και πήγα στον παράδεισο όταν μας ζήτησαν να φτιάξουμε τη δική μας μπύρα. Ήμουν πολύ αγχωμένος – οι άνθρωποι της Robinsons ήταν οι πρώτοι στους οποίους έπρεπε να κάνω οντισιόν εδώ και 30 χρόνια. Η μαγεία είναι ότι κατάφεραν να παντρέψουν γεύση και υφή στην μπύρα Trooper. Τη λατρεύω» αναφέρει ο τραγουδιστής πιλότος τώρα και ζυθοποιός Dickinson.

Σημειώνεται ότι ήδη η μπίρα κυκλοφορεί σε υπεραγορές στην Αγγλία, εντός του καλοκαιριού ταξίδεψε εκτός Γηραιάς Αλβιόνας ενώ τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα. Θα έρθει άραγε και στην Κύπρο;

Πηγή: sigmalive.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s