Δείτε το ”έξυπνο ρολόι” της Samsung που έρχεται στην αγορά!

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου 2013 θα κυκλοφορήσει το πρώτο έξυπνο ρολόι της Samsung.

Το Galaxy Gear συνεργάζεται μόνο με smartphone και tablet της οικογένειας Samsung Galaxy και πωλείται ήδη σε άλλες αγορές στην Ευρώπη αντί 299 ευρώ.Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το ''έξυπνο ρολόι'' της Samsung
Το Galaxy Gear νοείται ως ένα σύγχρονο αξεσουάρ τεχνολογίας, που στοχεύει να διευκολύνει την χρήση των λειτουργιών ενός smartphone ή ενός tablet. Με το Galaxy Gear στον καρπό του χεριού τους, ο χρήστης χρήστης μπορεί να έχει έλεγχο της συσκευής του και πρόσβαση σε πολλαπλές λειτουργίες. Το «έξυπνο ρολόι» έχει την κάμερα που ονομάζεται «memographer», με σχετικά χαμηλή υποστηριζόμενη ανάλυση 1,9 Megapixel, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες και video και να τα μοιραστούν μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης.

Ακόμα, το Galaxy Gear ενσωματώνει τη λειτουργία Pedometer, που καταγράφει την αθλητική δραστηριότητα των χρηστών, μέσω ενσωματωμένων αισθητήρων. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν πόση απόσταση έχουν διανύσει και πόσες θερμίδες έχουν καταφέρει να καταναλώσουν.

Τέλος, το Galaxy Gear επιτρέπει την πρόσβαση στην μουσική του χρήστη στις συνδεδεμένες συσκευές Samsung Galaxy, η οποία αναπαράγεται από τις ίδιες. Όπως συμβαίνει και στις απλές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει τα αγαπημένα του τραγούδια και να τα αναπαράγει, ακόμα και αν η συσκευή του δεν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Πηγή: madata.gr

Αυτό θα πει εξέλιξη… Θα το αναμένουμε λοιπόν και στην Κύπρο..

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s