Η μεγαλύτερη «ρόδα» του κόσμου!

Το «The New York Wheel» θα στοιχίσει 236 εκατ. ευρώ

Η μεγαλύτερη «ρόδα» του κόσμου!

Η έγκριση δόθηκε και η ψηλότερη ρόδα λούνα παρκ στον κόσμο αναμένεται να ανοίξει στη Νέα Υόρκη στρέφοντας για ακόμα μια φορά τα φώτα της δημοσιότητας σε μια από τις πιο εντυπωσιακές μητροπόλεις του κόσμου!

Η κατασκευή του έργου αναμένεται να στοιχίσει το αστρονομικό ποσό των 236 εκατομμυρίων ευρώ και το «The New York Wheel», όπως θα ονομάζεται, υπόσχεται να γίνει ένα από τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της πόλης, μαζί με το άγαλμα της Ελευθερίας και το Empire State Building.

Η μεγαλειώδης ρόδα θα τοποθετηθεί στη βορειοανατολική πλευρά του Staten Island, θα έχει ύψος όσο ένα 60όροφο κτίριο και θα αποτελεί την ψηλότερη ρόδα παρατήρησης στον κόσμο και τη μοναδική της Νέας Υόρκης.

Ο τροχός θα φιλοξενεί μέχρι 1.440 άτομα, ανά διαδρομή και περίπου 30.000 επισκέπτες ημερησίως, ενώ η ετήσια επισκεψιμότητα αναμένεται να αγγίζει τα 3 εκατομμύρια.

Το New York Wheel θα είναι ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα, περίπου 350 ημέρες το χρόνο, από τις 10 το πρωί έως τις 10 ή και 12 το βράδυ, το φθινόπωρο, το χειμώνα και την άνοιξη, ενώ σε ειδικές περιπτώσεις θα είναι ανοιχτό έως και τις 2 τα ξημερώματα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η πανοραμική θέα της Νέας Υόρκης θα είναι μαγευτική και η εμπειρία αξέχαστη και μοναδική. Το μόνο που μένει είναι να ανακοινωθεί η ημερομηνία των εγκαινίων!

Πηγή: newsbeast.gr
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s