Νέο ωράριο στη Δημόσια Υπηρεσία από την 1η του νέου χρόνου! Ποια τα νέα ωράρια των κυβερνητικών

«Κακά» τα μαντάτα για τους υπαλλήλους της Δημόσιας Υπηρεσίας! Με τα νέα δεδομένα οι κυβερνητικοί υπάλληλοι θα πρέπει να μπουν έστω και διακριτικά στα παπούτσια των ιδιωτικών υπαλλήλων… Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, από την 1η Ιανουαρίου του 2014 το ωράριο λειτουργίας στη Δημόσια Υπηρεσία θα είναι: από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 15:00 το απόγευμα και από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.

Νέο ωράριο στη Δημόσια Υπηρεσία από την 1η του νέου χρόνου! Ποια τα νέα ωράρια των κυβερνητικών
Όπως δήλωσε χθές μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, το σώμα ενέκρινε σήμερα πρόταση με τίτλο ο περί Δημόσιας Υπηρεσίας Χρόνος εργασίας τροποποιητικοί κανονισμοί του 2013.
Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος, σύμφωνα με την πρόταση, η οποία ήδη κατατέθηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων, το ωράριο στη Δημόσια Υπηρεσία από την 1η Ιανουαρίου 2014 θα είναι από τις 7.30 το πρωί και 8.30 το πρωί μέχρι τις 3 ή 4 το απόγευμα, αντίστοιχα. Επιπλέον, πρόσθεσε, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την έγκριση υποχρεωτικού ωραρίου εξυπηρέτησης του κοινού και λειτουργίας ταμείων από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα, κάτι που επίσης θα τεθεί σε λειτουργία από την 1η Ιανουαρίου.
Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λόγο για μια καινοτομία, η οποία γίνεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και την καλύτερη διεκπεραίωση των συναλλαγών που έχουν οι πολίτες με το κράτος. «Κανείς δεν θα αποφασίσει από μόνος του ποια ώρα θα ανοίγει η Υπηρεσία για τους πολίτες και ποια ώρα θα κλείνει», είπε. Όπως ανέφερε, τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος, το ωράριο στη Δημόσια Υπηρεσία που ίσχυε μέχρι σήμερα ήταν πιλοτικό και ύστερα από μελέτες λήφθηκε η απόφαση για το ωράριο στη Δημόσια Υπηρεσία που αφορά το 7.30πμ – 3μμ και 8.30πμ με 4μμ.

Πηγή: showbiz.com.cy
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s