Αποφασίζει για περίοδο χάριστος τα Χριστούγεννα η ΑΗΚ

Σκέψεις να μην αφήσει κανένα νοικοκυριό χωρίς ρεύμα τις ημέρες των γιορτών κάνει η Αρχή Ηλεκτρισμού. Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν από το διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής Ηλεκτρισμού την ερχόμενη Τρίτη.

https://i1.wp.com/ips-static.videopublishing.com/kyproscom/AHKslideshow676x382-1-gallery.jpg
Περίοδο χάριτος σε καταναλωτές που αδυνατούν λόγω οικονομικής κρίσης να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, σκέφτεται να παραχωρήσει η Αρχή Ηλεκτρισμού. 
Αυτό όμως, όπως ξεκαθαρίζει ο εκπρόσωπος της ΑΗΚ Κώστας Γαβριηλίδης, θα είναι μόνο για κατοικίες και για την περίοδο των γιορτών 
ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ –ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΗΚ: “Το θέμα θα εξεταστεί από το διοικητικό συμβούλιο τις αρχής ηλεκτρισμού στην συνεδρία του της ερχόμενης Τρίτης”
Ο κύριος Γαβριηλίδης σημείωσε ακόμη ότι η ίδια τακτική εφαρμόστηκε από πλευράς Αρχής Ηλεκτρισμού και τα προηγούμενα χρόνια.
ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ:”Διαχρονικά ήταν πολιτική της αρχής Ηλεκτρισμού να μην αποκόπτει τις μέρες των Χριστουγέννων την παροχή για μη πληρωμή σε οικιακούς καταναλωτές”.
Και καταλήγοντας επανέλαβε ότι η περίοδος χάριτος θα αφορά μόνον οικίες και όχι άλλου είδους υποστατικά που δεν πληρωσαν τους λογαριασμούς τους, καθώς στόχος είναι να βοηθηθούν οι οικογένειες που πραγματικά το έχουν ανάγκη.
Πηγή: cytoday.eu
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s