Πόσες μέρες (μήνες;) έχετε περάσει μπροστά από την TV; (Calculator)

Είμαι από αυτούς που λένε «δεν βλέπω άσκοπα τηλεόραση, μόνο πολύ επιλεκτικά». Γράφω ό,τι θέλω να δω, βλέπω ορισμένες ώρες της ημέρας, προχωράω στις διαφημίσεις και μόλις μια σειρά κάνει κοιλιά την κόβω αμέσως – όλα αυτά για να μην χάνω το χρόνο μου, που τον θεωρώ πολύτιμο. Δεν πιστεύω ότι οι καλές σειρές είναι χάσιμο χρόνου, αντιθέτως, οι εικόνες, οι διάλογοι και η πλοκή μερικές φορές είναι ισάξιες με τον κινηματογράφο – μερικές φορές, ακόμη και με τη μέτρια λογοτεχνία.

Όμως, όταν έμαθα ότι υπάρχει σάιτ που υπολογίζει το χρόνο που έχει περάσει κάποιος μπροστά από την τηλεόραση, με έπιασε ένα σφίξιμο, γιατί ξέρω ότι πρόκειται για ατελείωτες ώρες. Μολαταύτα, πήγα στο σάιτ και ακολούθησα τις οδηγίες.   Πρώτα πληκτρολογείς τις σειρές που έχεις δει, και μετά δηλώνεις πόσες σεζόν έχεις δει. Το σάιτ υπολογίζει το χρόνο και συμπληρώνει με όσες σειρές δηλώνεις.

Προφανώς σε αυτό το site δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τις άπειρες ελληνικές σειρές που έχουμε δεί ή ακόμα και άλλες ξένες που δεν συμπεριλαμβάνονται στην βάση δεδομένων τους.

Εσείς πόσες μέρες έχετε περάσει μπροστά από την τηλεόραση;   Προσωπικά με αυτούς τους συντηρητικούς υπολογισμούς, έβγαλα αυτό το αποτέλεσμα. Υποθέτω ότι είναι κάπου δεκαπλάσιο.

Αναμένουμε και τις δικές σας υπολογισμούς

Untitled

 

Πηγή: lifo.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s