Μια κυπριακή παραλία στις καλύτερες της Ευρώπης

filename-dscf0952-jpg

Ανακοινώθηκε η κατάταξη για το 2014 από το Trip Advisor!

Μια κυπριακή παραλία και πέντε ελληνικές κατέκτησαν από μία θέση ανάμεσα στις 25 καλύτερες της Ευρώπης για το 2014, σύμφωνα με το Trip Advisor. Συγκεκριμένα στη θέση 24 βρέθηκε η παραλία Fig Tree Bay στον Πρωταρά. To Ελαφονήσι στα Χανιά της Κρήτης βρέθηκε στην 5η θέση, ενώ ακολούθησαν ο Μπάλος επίσης στα Χανιά στο νούμερο 13, η παραλία του Αγίου Παύλου στη Λίνδο της Ρόδου στη θέση 14, η Παλαιοκαστρίτσα στην Κέρκυρα στην 15η και η Εγκρεμνοί στη Λευκάδα στη 19η θέση.

Ως η καλύτερη παραλία της Ευρώπης αναδείχθηκε η παραλία Rabbit Beach στη Σικελία της Ιταλίας με την παραλία Playa de ses Illetes στη Φορμεντέρα στις Βαλεαρίδες νήσους να ακολουθεί στη 2η θέση. Την 3η θέση πήρε η παραλία Rhossili Bay της Μεγάλης Βρετανίας.
Άξιο αναφοράς μάλιστα είναι και το γεγονός ότι ανάμεσα στις 25 καλύτερες παραλίες στον κόσμο–και συγκεκριμένα στη 17η θέση– βρέθηκε και μια ελληνική, η παραλία Ελαφονήσι στην Κρήτη, ενώ ως η καλύτερη παραλία σύμφωνα με το Trip Advisor για το 2014 αναδείχθηκε η Baia do Sancho, στη Βραζιλία.

Πηγή: http://spotlight.studentlife.com.cy/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s