Βοηθήστε όλοι να σώσουμε την 18χρονη Κύπρια Διαμάντω!

Την βοήθεια από όλο τον κόσμο ζήτησε με ανακοίνωση του ο ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωσις Αμμοχώστου για την 18χρονη Διαμάντω Γεωργίου όπου χρειάζεται επειγόντως μεγάλο χρηματικό ποσό για να μεταβεί στο εξωτερικό για λόγους υγείας.

Βοηθήστε όλοι να σώσουμε την 18χρονη Κύπρια Διαμάντω!

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει όλο τον κόσμο για ένα έκτακτο περιστατικό το οποίο αφορά ανθρώπινη ζωή και ζητάμε απ’ όλους να δείξουν για ακόμα μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Η 18χρονη Διαμάντω Γεωργίου πολύ πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο. Μετά από εξετάσεις στην Κύπρο, θεωρήθηκε άκρως επείγον να μεταβεί στο εξωτερικό. Πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε θεραπείες τεράστιου κόστους. Οποιαδήποτε οικονομική στήριξη προς την οικογένεια είναι μεγάλη ανακούφιση στο πολύ μεγάλο κόστος της όλης διαδικασίας.

Ο τραπεζικός λογαριασμός ο οποίος θα μπορεί να καταθέσει ο κόσμος την οικονομική του βοήθεια βρίσκεται στην ΣΠΕ ΜΑΚΡΑΣΥΚΑΣ(Λ/κας – Επαρχ. Αμμοχώστου). Ο αριθμός του IBAN είναι: CY12 0070 4930 0000 0000.

Όταν μιλάμε για τέτοιας φύσεως ζητήματα κανείς δεν πρέπει να ξεχωρίζει το «χρώμα» του παθών και  για το λόγο αυτό ζητάμε την βοήθεια όλων των συμπατριωτών μας.

Με εκτίμηση Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s