Η Λευκωσία στην κορυφή της Ευρώπης στις πωλήσεις προφυλακτικών

Έρευνα Durex!

«Πρωταθλητές» στο ασφαλές σεξ αναδεικνύονται οι Κύπριοι, κυρίως όμως οι Λευκωσιάτες οι οποίοι κατέχουν την τρίτη θέση σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Μέχρι στιγμής οι κάτοικοι του Ηρακλείου έχουν την πρωτιά ενώ την δεύτερη θέση έχει η Λάρισσα.

Σύμφωνα με την έρευνα Durex Loveville που διεξάγεται σε πέντε χώρες με σκοπό την ανάδειξη της πόλης που κάνει το περισσότερο σεξ η Λευκωσία διεκδικεί ακόμη και την πρωτιά!
Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι τον πρώτο μήνα της έρευνας που ξεκίνησε τον Μάιο και θα διαρκέσει συνολικά τρεις μήνες, στην πρώτη πεντάδα βρίσκονται τρεις ελληνικές πόλεις.
Σύμφωνα με την έρευνα πρωταθλητές στο σεξ αναδεικνύονται οι κάτοικοι του Ηρακλείου καθώς αγοράζουν τα περισσότερα προφυλακτικά ανά κάτοικο.

Τους Κρητικούς ακολουθούν οι Λαρισαίοι ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκονται οι Αθηναίοι. Στις υπόλοιπες θέσεις της πρώτης πεντάδας βρίσκονται οι κάτοικοι της Λευκωσίας (3οι) και του Βουκουρεστίου (5οι) καθώς στην έρευνα συμμετέχουν εκτός της Ελλάδας, η Κύπρος, η Βουλγαρία, η Ρουμανία και η Βουλγαρία. Protothema!

Πηγή: showbizcy.com
 
Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΙΘΑΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s