Μακιγιάζ στο πι και φι

Μπορείτε με 6 απλά βήματα να βαφτείτε και να πάτε περιποιημένη στη βόλτα σας ή την δουλειά σας, χωρίς να χρειάζεται να σπαταλάτε ατελείωτες ώρες μπροστά στον καθρέφτη! Βάλτε λοιπόν τα ρολόγια σας να μετρούν αντίστροφα και ξεκινήστε… σε 4 λεπτά θα τα έχετε καταφέρει!

 Μακιγιάζ

Βήμα 1ο:

Απλώστε μια απαλή πούδρα με λάμψη (στη σωστή χρωματική απόχρωση) με ένα πινέλο του μακιγιάζ . Εφαρμόστε στην Τ-ζώνη του προσώπου σας (μέτωπο, μύτη, ζυγωματικά), έτσι ώστε να έχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αν έχετε μαύρους κύκλους ή οποιεσδήποτε ατέλειες στο πρόσωπό σας μπορείτε να τις καλύψετε, χρησιμοποιήστε το concealer (με φειδώ πάντα).

 

Βήμα 2ο:

Εφαρμόστε μια ανοιχτή ροζ σκιά ματιών με λάμψη, από τη γραμμή των βλεφαρίδων μέχρι το κόκκαλο του ματιού, χρησιμοποιώντας το ειδικό πινελάκι.

 

Βήμα 3ο:

Με ένα βουρτσάκι εφαρμόστε μια σκούρα σκιά ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία έως την εσωτερική. Ακόμη, χρησιμοποιήστε ένα σκούρο μολύβι ματιών για να τονίσετε τη γραμμή του πάνω βλεφάρου σας.

Βήμα 4ο:

Απλώστε μία στρώση μάσκαρα σε μαύρο χρώμα για να επεκτείνετε τις βλεφαρίδες σας και να τονίσετε το βλέμμα σας. Γι αυτό το λόγο επιλέξτε μια μάσκαρα που δίνει ένα δυνατό αποτέλεσμα με μια και μόνο στρώση!

 

Βήμα 5ο:

Επιλέξτε μία ζεστή ροζ απόχρωση για το ρουζ και εφαρμόστε με το ειδικό πινέλο στο πάνω μέρος των ζυγωματικών. Το ροζ χρώμα θα σας χαρίσει μια φυσική νεανική λάμψη στο πρόσωπό σας!

 

Βήμα 6ο:

Τελειώστε το μακιγιάζ σας με ένα διάφανο λαμπερό ή στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας lipgloss που θα χαρίσει λάμψη στο look σας!

 

Πάντα όταν περιποιηθούμε λίγο τον εαυτό μας, νιώθουμε πιο όμορφες και πιο άνετα όπου και να πάμε!

Πηγή: ikypros.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s