Τώρα στο κέντρο της Λεμεσού υπάρχει εναλλακτική διασκέδαση!

Μαζέψτε την παρέα σας και ετοιμαστείτε να ζήσετε κάτι που μόνο ως θεατής πίσω από μια οθόνη το είχατε βιώσει μέχρι σήμερα. Σας εγγυόμαστε ότι θα…

Εάν βρεθείτε στο κέντρο της πόλης και κάνετε τα ψώνια σας στην Ανεξαρτησίας ή είστε μεταξύ φαγητού & ποτού στην πολυσύχναστη Σαριπόλου, είτε απλά κάνετε μια βόλτα στην Πλατεία Παντοπωλείου… πλέον έχετε την ευκαιρία για ένα καινούριο είδος διασκέδασης! Τα δωμάτια απόδρασης (escape rooms), μετά την τεράστια επιτυχία που έχουν σε Ευρώπη και Αμερική, ήρθαν επιτέλους στην Κύπρο!

Το «Trapped in Limassol» ήρθε για να ταράξει τα νερά σε όσα ξέρατε μέχρι τώρα για τα δωμάτια απόδρασης (escape rooms). Στους ατμοσφαιρικούς χώρους ενός παλιού αρχοντικού, έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε στο Λονδίνο στις αρχές του 20ου αιώνα και να πρωταγωνιστήσετε σαν γνήσιοι ντετέκτιβ σε μια ιστορία μυστηρίου (Poker Night) ή να επιστρατεύσετε το «διαβολάκι» που κρύβετε μέσα σας και να πραγματοποιήσετε μια ληστεία στο χρηματοκιβώτιο μιας σύγχρονης Τράπεζας (The Bank Job)

Συλλογή στοιχείων, σύνθετοι και καλοστημένοι γρίφοι, διαδραστικά παζλ, κατασκευές και σκηνικά που μόνο σε ταινίες τα συναντήσατε μέχρι τώρα, είναι μερικά από τα πράγματα που θα σας κάνουν να το συζητάτε με την παρέα σας για μέρες.

Μαζέψτε την παρέα σας και ετοιμαστείτε να ζήσετε κάτι που μόνο ως θεατής πίσω από μια οθόνη το είχατε βιώσει μέχρι σήμερα. Σας εγγυόμαστε ότι θα είναι τα καλύτερα 60 λεπτά που έχετε χαρίσει ποτέ στον εαυτό σας, αλλά και στους φίλους σας.

Κι όλα αυτά στη διεύθυνση Γεωργίου Γενναδίου 34  (http://www.trappedinlimassol.com.cy/contact/)

Για κρατήσεις www.trappedinlimassol.com.cy  και τηλεφωνικά στα 25 100044 και 95 515002.

Πηγή: beautifullife.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s