Προγνωστικά Eurovision 2015 (5/5/2015)

Πραγματοποιείται και φέτος ο γνωστός σε όλους διαγωνισμός της Eurovision. Οπώς κάθε χρόνο, πριν τον πανευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού τα προγνωστικά δίνουν και πέρνουν για την κατάταξη των χωρών στους ημιτελικούς και στου τελικούς. Την φετινή χρονία ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα τις μέρες: Τρίτη 19/5: Πρώτος Ημιτελικός (Συμμετέχει η Ελλάδα) Πέμπτη 21/5: Δεύτερος Ημιτελικός (Συμμετέχει η Κύπρος) Σάββατο 23/5: Τελικός Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε τα προγνωστικά που παρουσιάζονται σε δύο ιστοσελίδες: Στην πρώτη ιστοσελίδα εμφανίζονται τα προγνωστικά μετά απο την ψηφοφορία 2525 ψηφοφόρων.  Η πρώτη πεντάδα αποτελείται από τις Εσθονία, Ιταλία, Σουηδία, Σλοβενία και Νορβηγία. Η συμμετοχή της Ελλάδας εμφανίζεται στην 16η θέση ενώ η συμμετοχή της Κύπρου είναι ακόμα πιο κάτω όπου ισοβαθμεί στην 26η θέση με Ρουμανία και Πορτογαλία από 40 συμμετοχές.
kolumbus1

kolumbus2
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο: http://www.kolumbus.fi/jarpen

Η δεύτερη ιστοσελίδα αφορά την σύγκριση αποτελεσμάτων προγνωστικών από 13 διαφορετικές ιστοσελίδες στον διαδίκτυο. Η σελίδα αυτή προσθέτει τις θέσεις που καταλαμβάνει η κάθε χώρα σε κάθε σελίδα και βγάζει τον νικητή ως αυτό με τον μικρότερο άθροισμα. Φαβορί παρουσιάζονται οι Εσθονία, Σλοβενία, Σουηδία, Ιταλία και Ισπανία. Η ελληνική συμμετοχή βρίσκεται στην 24η ενώ η κυπριακή στην 33η (Τα αποτελέσματα φαίνονται στην πιο κάτω εικόνα).
eurovision1eurovision2

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο: www.eurovision.ee.

Εδώ να αναφέρουμε ότι τα προγνωστικά συνήθως παρουσιάζουν αρκετές ανακατατάξεις και οι εκπλήξεις στον διαγωνισμό είναι πολύ συχνές.

Σας αφήνουμε με το φαβορί του φετινού διαγωνισμού:

Καθώς και με τις συμμετοχές Κύπρου και Ελλάδας:

Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία σε Κύπρο και Ελλάδα!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s