Στον τελικό της Eurovision η Ελλάδα (Βίντεο)

Η Ελλάδα πέρασε στον μεγάλο τελικό χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου. Οι υπόλοιπες 9 χώρες που προκρίθηκαν.

Οι πρώτες δέκα φιναλίστ, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, που θα λάβουν μέρος στο Μεγάλο Τελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, 2015, που πραγματοποιείται φέτος στην Αυστρία, αναδείχθηκαν χθες βράδυ, στη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού.

Στον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Μαΐου, πέρασαν χθες βράδυ η Αλβανία, η Αρμενία, η Ρωσία, η Ρουμανία, η Ουγγαρία, η Ελλάδα, η Εσθονία, η Γεωργία, η Σερβία και το Βέλγιο.

Άλλες δέκα φιναλίστ θα επιλεγούν κατά το δεύτερο ημιτελικό την 21η Μαΐου, στον οποίο συμμετέχει και η Κύπρος.

Στο χθεσινοβραδινό ημιτελικό, το αποτέλεσμα καθορίστηκε μέσα από το συνδυασμό της βαθμολογίας που έλαβε η κάθε χώρα από τις εθνικές κριτικές επιτροπές και τη ψηφοφορία του κοινού.

Η Ελλάδα εμφανίστηκε στην έκτη θέση με τη Μαρία Έλενα Κυριάκου και το τραγούδι One Last Breath, σε σύνθεση της ίδιας και του Ευθύβουλου Θεοχάρους και στίχους των Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και Εβελίνας Τζιώρα.

Εμείς με την σειρά μας δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε Καλή επιτυχία στην Ελλάδα για τον μεγάλο τελικό! Και αναμένουμε επί της οθόνης για το Β’ Ημιτελικό, όπου παρουσιάζεται η Κύπρος, την Πέμπτη, 21/04/15.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s